avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, ma poate lamuri și pe mine cineva ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, ma poate lamuri și pe mine cineva ce așteptări sa am de la ceasta???

Sedinta din data de 12.02.2019 la ora 09:00
Complet: C9 C.P./FOND
respinge cererea
În temeiul art. 318 alin. 15 lit. a C.pr.pen. respinge cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu de confirmare a soluţiei de renunţare la urmărire penală dispusă în dosarul penal nr....... . Desfiinţează soluţia de renunţare la urmărire penală şi trimite cauza la procuror pentru a completa urmărirea penală. În temeiul art. 275 alin. 3 C. pr. pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată, în ?edin?ă publică, astăzi 12.02.2019.

Incheiere finala dezinvestire 136/2019 din 12.02.2019
Mai este puțin și trece un an de la ultima sentința, iar eu nu am mai primit nimic de la nimeni... Nici o știre, veste.. Nimic...
Mergeti la organul de up sa va interesati de stadiul cercetarilor, puteti depune si cerere scrisa.
Despre ce este vorba? Ce calitate aveti in dosar?
Bună ziua.
Sunt victima unui grup organizat, în urma căruia am fost pagubita de circa 20000 de euro. Dosarul este încă din 2017 iar ultima din cele doua înfățișari a avut loc în 12.02.2019
De atunci nu am mai primit nicio veste cu referire la acesta.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti la organul de up sa va interesati de stadiul cercetarilor, puteti depune si cerere scrisa.
Despre ce este vorba? Ce calitate aveti in dosar?

Angajati un avocat care sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare. Avocatul poate depune demersuri legale pentru urgentarea solutionarii cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Interpretare pronuntare instanta iuli113 iuli113 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca persoana G.F. va fi cercetat penal sau se va renunta la cercetarea penala? AM atasat rezolutia completului de ... (vezi toată discuția)
Completare urmarire penala? alexbold21 alexbold21 Judecătorul , în temeiul art. 318,alin.15 teza a doua , respinge cererea de renunțare la Urmarire penala. În temeiul art. 318, alin15, punctul b ... (vezi toată discuția)