avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Completare urmarire penala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Completare urmarire penala?

Judecătorul , în temeiul art. 318,alin.15 teza a doua , respinge cererea de renunțare la Urmarire penala. În temeiul art. 318, alin15, punctul b desființează ordonanța de renunțare la Urmarire penala si trimite dosarul la procuror pentru completarea urmăriri penale. Judecătorul a hotărât: încheiere finala( dezinvestire). Ce inseamna asta? Eu nu inteleg..
Cel mai recent răspuns: alexbold21 , utilizator 08:13, 9 Iulie 2019
Inseamna ca dosarul ajunge din nou la procuror, care o sa puna in miscare up si o sa va trimita in judecata. Banuiesc ca nu ati beneficiat de aparare.
Cum poate pune in miscare up daca nu este încheiată? Adică încă sunt urmărit penal. Judecătorul a respins cererea in temeiul art. 318, alin. 15 teza a doua raport la art 318 alin 1-6. Si in baza aceluiași articol dar punctul b, a trimis dosarul la procuror pentru completarea up. Din cate stiu eu, art. 318, alin. 15 teza a doua , dispune clasarea dosarului. Si teza întâia dispune pu stea in miscare sau completarea up
Cum poate da un răspuns cu 2 înțelesuri? Adică in baza clasarii respinge cererea de renunțare la up, si in baza completării trimite dosarul la procuror? Si solutia finală fiind dezinvestire. Ce vrea sa spuna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Bună seara, ma poate lamuri și pe mine cineva ce așteptări sa am de la ceasta??? MihaelaMiky123 MihaelaMiky123 Sedinta din data de 12.02.2019 la ora 09:00 Complet: C9 C.P./FOND respinge cererea În temeiul art. 318 alin. 15 lit. a C.pr.pen. respinge cererea ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg nimic Eu0904 Eu0904 Ora estimata: 08:30 Complet: Pamânări/incidente 4 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Dosar nr...../212/2018 ÎNCHEIERE 12.10.2018 În baza art.318 ... (vezi toată discuția)