avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interpretare pronuntare instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interpretare pronuntare instanta

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca persoana G.F. va fi cercetat penal sau se va renunta la cercetarea penala?
AM atasat rezolutia completului de judecata
Nr. unic (nr. format vechi) :
Data inregistrarii 19.08.2016
Data ultimei modificari: 23.12.2016
Sectie: SECŢIA PENALĂ
Materie: Penal
Obiect: confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA TIMISOARA Petent
M.B Intimat
G.F Intimat

Şedinţe
04.10.2016

Ora estimata: 09:00
Complet: C5P
Tip solutie: respinge cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 318 alin. 15 teza a doua Cod proc. pen., raportat la art. 318 alin. 1-6 Cod proc. pen., respinge cererea de confirmare a renunţării la urmărire penală formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. În temeiul art. 318 alin. 15 lit. a Cod proc. pen. desfiinţează ordonanţa de renunţare la urmărire penală dată la data de 17.08.2016 în dosarul nr. XXX al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara şi dispune trimiterea cauzei la procuror pentru a completa urmărirea penală. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod proc. pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 04.10.2016.
Document: Hotarâre 2980/2016 04.10.2016
21.09.2016

Ora estimata: 09:00
Complet: C5P
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 04.10.2016.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 21.09.2016

Cel mai recent răspuns: iuli113 , utilizator 16:07, 4 Septembrie 2017
Judecatorul a respins cererea de confirmare a renunţării la urmărire penală si a dispus trimiterea cauzei la procuror pentru a completa urmărirea penală, o nouă renunţare nu mai poate fi dispusă, indiferent de motivul invocat, cel mai probabil G.F. urmeaza sa fie trimis in judecata.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Bună seara, ma poate lamuri și pe mine cineva ce așteptări sa am de la ceasta??? MihaelaMiky123 MihaelaMiky123 Sedinta din data de 12.02.2019 la ora 09:00 Complet: C9 C.P./FOND respinge cererea În temeiul art. 318 alin. 15 lit. a C.pr.pen. respinge cererea ... (vezi toată discuția)
Buna seara anul trecut am condus o mașina fără sa am permis ... Anto Elvis Anto Elvis Buna seara anul trecut am condus o mașina fără sa am permis , m-au oprit poliția și mi-au făcut dosar , am avut proces și nu m-am prezentat din cauza ca ... (vezi toată discuția)