buna ziua , sunt administratorul unei agentii de publicitate care doreste sa organizeze un eveniment pentru un client ce detine o cafenea la subsolul uni imobil cu locatari , programul cafenelei este pana la ora 22 , dar noi am dori ca evenimentul sa dureze pena la ora 2. intrebarea mea este daca avem nevoie de acordul vecinilor sau un alt tip de acord de la primarie sau politie. Precizez faptul ca , locatia respectiva este izolata fonic , mai mult deasupra functioneaza un restaurant si doar dupa aceea urmeaza apartamentele.
multumesc anticipat
nu este mentionat nimic in statut referitor la excluderea unui asociat ci doar si in final , Prevederile prezentului act constitutiv se completeaza cu dispozitiile legii societatilor comerciale, codului comercial roman: de aceea nu stiu cum sa formulez o cerere catre instanta judecatoreasca.Deci cel mai probabil va trebui sa discut cu un avocat.
buna ziua , sunt actionar majoritar intr-o societate (SRL cu 2 asociati) si doresc sa solicit in instanta excluderea celuilalt asociat pentru neindeplinirea atributiilor de asociat si administrator al societatii.Va rog cine poate sa ma ajute sa formullez cererea in instanta sau daca exista un model.va multumesc