avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acord vecini sau primarie ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acord vecini sau primarie ?

buna ziua , sunt administratorul unei agentii de publicitate care doreste sa organizeze un eveniment pentru un client ce detine o cafenea la subsolul uni imobil cu locatari , programul cafenelei este pana la ora 22 , dar noi am dori ca evenimentul sa dureze pena la ora 2. intrebarea mea este daca avem nevoie de acordul vecinilor sau un alt tip de acord de la primarie sau politie. Precizez faptul ca , locatia respectiva este izolata fonic , mai mult deasupra functioneaza un restaurant si doar dupa aceea urmeaza apartamentele.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:07, 7 Mai 2009
Pentru eliminarea unei eventuale reclamatii din partea locatarilor, luati un acord de la acestia.
In rest, nu mai aveti nevoie de nici un acord. Daca insa evenimentul implica si un foc de artificii, atunci aveti nevoie de o aprobare de la Primarie precum si de la pompieri.
Pai daca programul este pana la ora 22 nu se intelege ca mai tarziu se face abatere, chiar si pentru un eveniment? Ca din eveniment in eveniment asa se face obiceiul. Organizati evenimentul in locuri in care programul e permis pana dimineata. Sau invitati la eveniment si locatarii din bloc.....;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjare liniste publica, raspuns nesatisfacator din partea primariei bogdantimoce bogdantimoce La parterul blocului in care locuiesc functioneaza o cafenea care isi prelungeste functionarea mult dupa miezul noptii (are program de functionare pana la ora ... (vezi toată discuția)
Restaurant aflat la cativa metri de locuinta Simina31 Simina31 Locuiesc in sectorul 2, in apropierea Foisorului de Foc, intr-un imobil de 2 etaje cu 4 apartamente. Pe strada perpendiculara exista un restaurant, al carui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de sfaturile dumneavoastra in urmatoarea ... Gabitzu1984 Gabitzu1984 Buna ziua, Am nevoie de sfaturile dumneavoastra in urmatoarea problema. Pe scurt, acum o luna am chemat politia pentru ca la ora 13:00, ora de liniste ... (vezi toată discuția)