avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Activitate Ogabrielapauliuc

Activitate Ogabrielapauliuc

Mi s-a refuzat cererea pe motiv ca în cursul săptămânii lucrez 6 ore, chiar dacă asta înseamnă că lucrez 12 zile rand pana la o zi libera, fiindcă lucrez 2 weekenduri pe luna și 2 weekenduri am liber. Practic va trebui sa lucrez 168 de ore ca pt norma de 8 ore, nu ca pt norma de 6 ore pe luna cum am solicitat. Ce mai pot face în acest caz?
Cornel Vasile a scris:

Sesizati ITM-ul.
Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

Bună ziua, sunt insarcinata in 4 luni și am trimis la HR unde lucrez, cerere + adeverință medicala de la medicul de familie pentru a-mi scurta programul de lucru de la 8 ore la 6 ore conform OUG 96/2003 Art. 13) pentru ca lucrez și 12 zile la rand fără liber, si practic am doar 4 zile libere pe luna. Întrebarea mea este, este nevoie sa trimit și o scrisoare medicala? Ce demersuri trebuie sa mai fac? Au trecut 4 zile de când am solicitat scurtarea programului și nu mi-au oferit niciun răspuns. Mulțumesc.
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
S-a desfiintat postul
Buna seara!
Spuneti-mi, va rog, daca am ramas insarcinata dupa 2 luni de la pierderea locului de munca, mai beneficiez de indemnizatie? Daca da, cum se calculeaza. Precizez ca am lucrat 4 ani, fara intrerupere pana sa raman fara loc de munca.
Multumesc!