Raspunsul este afirmativ la ambele intrebari.
In primul rand sa faceti solicitare scrisa primariei sa decoperteze asfaltul astfel incat sa poata fi accesate toate gurile de vizitare a apometrelor de apa si canal
In caz contrar actionati in instanta prin obligatia de a face,
Ceva nu are sens in cele spuse de dvs...
Bun, a venit Dorel cu neamurile lui si a asfatat tot ce si-au inchipuit ei ca trebuie sa asfalteze pe-acolo, inclusiv capacele bransamentelor de apa-canal si dvs. ce ati zis?
Este bine asa, un fel de consum in pausal, dar care a convenit familiei dvs.?.
Dar, ...Pe tot parcursul anilor consumul meu mediu este de 4 mc ... Cati ani domnule? Se poate asa ceva? Sa nu starniti altceva, adica furnizorul sa vrea sa ajunga la apometru si sa constate ca de fapt ati conumat 169 mc si atunci nu mai bine taceati?
Drept sa va spun, asa ceva nu am mai auzit!
..........................
Sunt curios cum se va rezolva chestiunea.
Domnule Grecu citirea apometrului s a efectuat lunar, așa cum toți știm ca exista cititoare a contorilor de apa, cititoare care se utilizează și la Asociațiile de proprietari pentru citirea contoarelor de afara fără a intra in subsolurile blocurilor. Nu este vorba de o plata la paușal așa cum precizați Dvs. Îmi pare rău ca in loc sa dam un sfat criticam. V as recomanda sa va abțineți dacă aduceți critici in loc de un sfat. Multumesc pentru sprijin.