avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Avand in vedere greva desfasurata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Avand in vedere greva desfasurata in invatamant in ...

Buna ziua.
Avand in vedere greva desfasurata in invatamnt in perioada 22 mai - 12 iunie 2023, am si eu o intrebare:
-personalul didactic auxiliar si nedidactic cu CIM perioada nedeterminata, printr-un plan de recuperare a programului de lucru din timpul grevei, poate recupera in luna iunie orele din aceasta perioada?
-in urma recuperarii conform planului, aceste ore se pot plati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 15 Iunie 2023
Raspunsul este afirmativ la ambele intrebari.

Îmi puteți preciza un act normativ care permite plata orelor recuperate pentru perioada de greva pentru personalul didactic auxiliar și nedidactic.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Raspunsul este afirmativ la ambele intrebari.

Nici nu trebuie act normativ, daca aveti acordul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariul in 2015 marilena13 marilena13 personal didactic auxiliar - secretar sef scoala - baza legala (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt pensionara, în sistemul bugetar, învățământ, ... Ileana popa Ileana popa Bună ziua! Sunt pensionara, în sistemul bugetar, învățământ, didactic auxiliar și cumulez pensia cu salariul. Mi s-au încheiat 3 CIM-uri, primul pe 36 ... (vezi toată discuția)
(re)angajare pensionar - personal didactic auxiliar - implicatii/conditii. Aqua_blue Aqua_blue Buna seara! Am rugamintea sa raspundeti la urmatoarele intrebari: 1) Este legal sa (re)angajezi un pensionar, cu functie de conducere, ca personal ... (vezi toată discuția)