avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt pensionara, în sistemul bugetar, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt pensionara, în sistemul bugetar, învățământ, ...

Bună ziua! Sunt pensionara, în sistemul bugetar, învățământ, didactic auxiliar și cumulez pensia cu salariul. Mi s-au încheiat 3 CIM-uri, primul pe 36 de luni, următorul pe 2 ani și ultimul tot pe 2 ani, CIM care încetează la 01.10.2022. Am doua intrebari: :a) dacă acest ultim CIM se poate prelungi printr-un act adițional, pentru o perioada de 1 an?, B) sau dacă se poate transforma în CIM pe perioada nedeterminata( fara concurs)?. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ileana popa , utilizator 14:24, 13 Mai 2022
Ultimul c.i.m. nu se poate prelungi printr-un act adițional, pentru o perioada de 1 an .... Exista posibilitatea modificarii contractului individual de munca pe durata determinata de un an in contract individual de munca pe durata de viabilitate a postului / catedrei .
EU sunt personal didactic auxiliar-secretar, NU cadru didactic! și atunci, cred că nu mai intră în discuție durata de viabilitatea postului .....??
In acest caz, doar prin concurs se poate.
La concurs pot participa și eu?, dar CIM va fi durată nedeterminată....!!
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
Ileana popa, utilizator
Puteti participa.

Alte discuții în legătură

Contracte succesive Alipuff1989 Alipuff1989 Sunt profesor angajat pe perioadă determinată de un an în baza articolului 93 din Legea Educației. Prin acest articol de lege, mi se facilitează ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)
Invatamant/contract de munca pe perioada nedeterminata/titularizare Tomita Tomita Tomita Tomita Buna ziua, in februarie 2012 am primit din partea scolii decizia de titularizare pe postul de profesor de fizica, la un liceu din Bucuresti, in baza art 253 ... (vezi toată discuția)