Sunt profesor angajat pe perioadă determinată de un an în baza articolului 93 din Legea Educației. Prin acest articol de lege, mi se facilitează prelungirea automată a CIM pe perioadă de un an, an de an prin act adițional. Precizez că sunt de 2 ani angajat la aceeași școală (angajator), iar intrebarea mea este: După cât timp pot solicita schimbarea CIM din perioadă determinată în perioadă nedeterminată? Conform cărui articol?
Consiliile de administrație ale unităților de învățământ pot hotărî modificarea duratei contractului individual de muncă din durată determinată de un an în contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului/catedrei, pentru cadrele didactice calificate, dacă acestea au promovat examenul de definitivat și concursul național de titularizare cu nota/media de cel puțin 7, în condițiile legii, și dacă postul este vacant.
Repet, beneficiez de acest articol. În baza acestui articol, contractul de muncă mi se prelungește automat an de an pe perioadă determinată de un an, printr-un act adițional. Din câte m-am documentat, în Codul Muncii, nu pot fi încheiate mai mult de 3 contracte succesive pe perioadă determinată. Întrebarea mea este: După expirarea celui de-al treilea contract succesiv pe perioadă determinată, contractul mi se modifică pe perioadă nedeterminată?
Mi se pare ușor absurd. M-am documentat și am înțeles că angajatorul are 2 alternative. La expirarea celor 3 contracte succesive pe determinat ori ia decizia să îți desfacă contractul ori îți încheie contractul pe nedeterminat. În cazul de față, viabilitatea postului poate dura și 10 ani. Întrebarea mea: Este legal să mi se încheie 4,5,6,10 contracte succesive pe perioadă determinată?