avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate Avvv

Activitate Avvv

Discuție Intabulare
Bună seara, de ceva timp am prezentat o situație legată de intabulare și nu am primit nici măcar un feedback
Un răspuns dacă se poate
Va mulțumesc
Răspuns la discuția Intabulare

Avvv a scris:

Bună ziua,
Ce soluții ar fii pentru a intabula o casa care nu deține autorizație, dar culmea se plătește impozit atât pe teren cât și pe construcție.
Mai exact terenul a fost moștenit dar nu există contract notarial, terenul a fost proprietate deținută de o comunitate de jidani în urma cu foarte mulți ani.
Între timp primaria a devenit brusc proprietar și nu prea vine cu soluții
Ținând cont ca se plătește impozit de peste 20 de ani atât pe teren cât și pe construcție ce soluții ar fii?
Va mulțumesc

Bună seara, referitor la întrebarea mea legată de intabulare de ce nu am primit nici un răspuns?
Discuție Intabulare
Bună ziua,
Ce soluții ar fii pentru a intabula o casa care nu deține autorizație, dar culmea se plătește impozit atât pe teren cât și pe construcție.
Mai exact terenul a fost moștenit dar nu există contract notarial, terenul a fost proprietate deținută de o comunitate de jidani în urma cu foarte mulți ani.
Între timp primaria a devenit brusc proprietar și nu prea vine cu soluții
Ținând cont ca se plătește impozit de peste 20 de ani atât pe teren cât și pe construcție ce soluții ar fii?
Va mulțumesc