avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intabulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intabulare

Bună ziua,
Ce soluții ar fii pentru a intabula o casa care nu deține autorizație, dar culmea se plătește impozit atât pe teren cât și pe construcție.
Mai exact terenul a fost moștenit dar nu există contract notarial, terenul a fost proprietate deținută de o comunitate de jidani în urma cu foarte mulți ani.
Între timp primaria a devenit brusc proprietar și nu prea vine cu soluții
Ținând cont ca se plătește impozit de peste 20 de ani atât pe teren cât și pe construcție ce soluții ar fii?
Va mulțumesc

Cel mai recent răspuns: Avvv , utilizator 22:18, 27 Ianuarie 2020

Avvv a scris:

Bună ziua,
Ce soluții ar fii pentru a intabula o casa care nu deține autorizație, dar culmea se plătește impozit atât pe teren cât și pe construcție.
Mai exact terenul a fost moștenit dar nu există contract notarial, terenul a fost proprietate deținută de o comunitate de jidani în urma cu foarte mulți ani.
Între timp primaria a devenit brusc proprietar și nu prea vine cu soluții
Ținând cont ca se plătește impozit de peste 20 de ani atât pe teren cât și pe construcție ce soluții ar fii?
Va mulțumesc

Bună seara, referitor la întrebarea mea legată de intabulare de ce nu am primit nici un răspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie nou (mansarda) fm_2511 fm_2511 Buna Am construit o mansarda (cu banii mei) peste casa parintilor mei care sunt proprietari pe casa si teren. Autorizatia de constructie si restul ... (vezi toată discuția)
Acte construcție ContSters469838 ContSters469838 Soțul a moștenit un teren pentru care plătește impozit. Pe teren este însă și o construcție cu 2-3 camere. Noi am vrea sa vindem deoarece nu locuim ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare imobil ContSters287513 ContSters287513 Prietenii nostrii ,proprietarii unei case de locuit doresc sa se stabileasca in strainatate. Vor sa ne vanda noua casa dar desi au autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)