Cred ca pot sa demonstrez cumpararea in aceste conditii, pentru ca fratele meu, ca sa ma protejeze in eventualitatea nefericita a partajului, a cerut sa fie stipulat in contractul de vanzare cumparare ca banii provin din donatie. Personal mie nu mi s-a parut posibil dar chiar asa scrie in contract. :P
Pentru Dvs. poate e evident ca pot cere si 100% dar eu nefiind cunoscatoare am presupus ca daca cer o cota suplimentara aceasta e un fel de targuiala sau chiar cersetorie:((. Daca aceasta cota suplimetara poate fi de 50% atunci e bine, dar nici aceasta posibilitate nu reiesea ba chiar era mai putin probabila. Va multumesc pentru clarificare =D> si intradevar am gresit in afirmatia mea dealtfel prea putin obiectiva sau informata. #-o
Multumesc frumos pentru raspuns!
Inseamna ca nu am asigurata casa 100%, chiar si cu dovada clara ca sotul nu a contribuit cu nici un ban! Ciudata lege !!!:-/ In nici un caz nu protejeaza pe cei care trebuie :O Inca o data multumesc ! ;)
Buna ! Am si eu o problema cu partajul pentru un apartament cumparat dupa casatorie din banii donati de fratele meu.#-o
As vrea sa stiu si eu daca sotul meu are drepturi asupra apartamentului, cumparat pe numele meu (de dupa casatorie).