Cu o singura intrebare va mai deranjez, stiti cumva cam cat va dura tot procesul? In cat timp sa ma astept sa imi vina citatia si la ce valoare ar putea ajunge o eventuala amenda penala, luand in considerare toate detaliile mentionate mai sus? Va multumesc anticipat!
Va multumesc pentru respuns. Care credeti ca sunt sansele sa "scap" si in urma evaluarii personale sa se inceteze urmarirea penala, avand in vedere ca am o situatie sociala mai deosebita fiind orfan de ambii parinti, mama fiin decedata de cand aveam 6-7 ani iar tata de la 14? Acum am varsta de 20 de ani si sunt student in anul 2. Credeti ca instanta va fi mai ingaduitoare?
Cu o seara in urma unulu dintre colegii de camin a chemat politia deoarece faceam galagie la mine in camera. Cand echipajul a ajuns, asupra mea au gasit un grinder cu aproximativ 1 g marijuana, am fost dus la sectie, au intocmit procesul verbal, am primit o amenda in valoare de 1000 de lei pentru tulburarea linistii publice iar grinder ul a fost trimis la laborator pentru probe. Agentii mi au spus ca nu am de ce sa imi fac griji prea mari si ca probabil nu vor exista repercursiuni prea grave. Ce parere aveti? Ce ar trebuii sa fac si la ce sa ma astept?