avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate axlmor

Activitate axlmor

Buna ziua, am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de intervenient intr-o cauza intre agentia mea de asigurare RCA si agentia altei persoane cu care am avut un accident usor din vina mea. Noi am facut pe cale amiabila un act constatator, si dupa 2 ani primesc aceasta citatie. Eu i-am dat RCA si se pare ca persoana si-a reparat masina pe casco firmele de asig neintelegandu-se. Mentionez ca polita mea era in vigoare insa era facuta cu o zi inainte. In citatie se mentioneaza sa depun o intampinare. Ce implica acest lucru pentru mine.

Multumesc
Buna seara,sunt PFA cod CAEN 7911(activitati ale agentiilor de turism).Am incercat sa fac contract cu furnizorii de servicii turistice din Romania si acestia mi-au cerut licenta in turism.Posed brevet de management in turism, certificat lingvistic.Am contactat Ministerul Turismului si mi-a comunicat faptul ca nu am nevoie de licenta in turism intrucat nu sunt SRL ci PFA.Problema este ca nu am cum sa functionez daca nu am contracte de colaborare cu furnizorii de turism. Intrebarea mea este in calitate de PFA am sau nu nevoie de licenta de turism pentru a incheia contracte.Care este legea?Va multumesc si astept cat mai repede raspunsul dvs.