avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA activitati ale agentiilor de turism
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA activitati ale agentiilor de turism

Buna seara,sunt PFA cod CAEN 7911(activitati ale agentiilor de turism).Am incercat sa fac contract cu furnizorii de servicii turistice din Romania si acestia mi-au cerut licenta in turism.Posed brevet de management in turism, certificat lingvistic.Am contactat Ministerul Turismului si mi-a comunicat faptul ca nu am nevoie de licenta in turism intrucat nu sunt SRL ci PFA.Problema este ca nu am cum sa functionez daca nu am contracte de colaborare cu furnizorii de turism. Intrebarea mea este in calitate de PFA am sau nu nevoie de licenta de turism pentru a incheia contracte.Care este legea?Va multumesc si astept cat mai repede raspunsul dvs.

Alte discuții în legătură

Pfa in turism mihahao mihahao Doresc sa ma ajutati cu o informatie. Am terminat un curs de agent de turism/ghid local (neavand o alta pregatire in domeniul turismului) si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa corab00 corab00 pentru un PFA cu codul CAEN 4619 \\"Intermedieri in comertul cu produse diverse \\" pot deschide mai multe puncte de lucru si angaja mai multe persoane? Cu ... (vezi toată discuția)
Ce statut ar trebui sa aleg? ellada ellada Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate. Anunturile care se vor ... (vezi toată discuția)