avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in turism
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in turism

Doresc sa ma ajutati cu o informatie.
Am terminat un curs de agent de turism/ghid local (neavand o alta pregatire in domeniul turismului) si doresc sa infiintez un pfa dar am inteles ca pot lucra numai ca ghid nu ca si agent de turism decat daca as colabora cu agentii de turism.De ce?
Nu ma pot incadra in codul caen 7990-alte servicii de rezervare si asistenta turistica?
Daca nu...ce ma sfatuiti sa fac?Am renuntat la modalitatea de a ma angaja/colabora cu alte agentii de turism deoarece acestea pur si simplu nu ma baga in seama.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters215404 , utilizator 02:05, 17 Decembrie 2012
Pentru a infinta si conduce o agentie de turism indiferent ca functionati ca PFA sau SRL aveti nevoie de un brevet de turism iar pentru a putea vinde pachete turistice aveti nevoie de o licenta in turism.
Pentru obtinerea brevetului de turism trebuie sa faceti dovada absolvirii cu examen de licenta, a unei facultati acreditate cu profil de turism sau sa aveti o vechime de min. 5 ani in domeniu si sa detineti un atestat de limba straina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brevet turism Monica83 Monica83 buna ziua Am o nelamurire. Pentru obtinerea brevetului de turism, pentru director agentie detailista, mai este nevoie de atestatul pentru limba straina? Am ... (vezi toată discuția)
Pfa - nu am diploma Lucian77 Lucian77 Buna ziua, doresc sa-mi deschid PFA, ca si colaborator pentru firmele de transport persoane (voiaj).... nu am diploma de turism ( am licenta in economie) si ... (vezi toată discuția)
Factura sau bon fiscal? MihaiEmil2 MihaiEmil2 Sunt ghid turistic si mi-am infiintat un PFA cu cod caen 7990. Cum trebuie sa procedez cu clientii persoane fizice? Este nevoie de bon fiscal sau e suficienta ... (vezi toată discuția)