avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Brevet turism
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Brevet turism

buna ziua
Am o nelamurire. Pentru obtinerea brevetului de turism, pentru director agentie detailista, mai este nevoie de atestatul pentru limba straina? Am vechime in turism 2 ani si jumatate, si as dori sa stiu daca vreau sa obtin brevetul ce acte sunt necesare mai exact.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 16:50, 10 Octombrie 2010
Trebuie sa aveti un atestat de limba straina de circulatie internationala.
Ca pregatire profesionala trebuie:
-sa fiti absolvent cu examen de licenta al unei facultati acreditate cu profil de turism si sa aveti minim 2 ani experienta in domeniu sau sa aveti diploma de absolvire a unui curs de formare manageriala de minim 6 luni;
-sa fiti absolvent cu examen de licenta al unei facultati acreditate, indiferent de profil, in acest caz fiind obligatorie experienta in domeniu;
-sa fiti absolventul unei scoli post-liceale sau al unui liceu (cu profil de turism sau nu, in cazul in care este alt profil se va mari perioada de experienta minima obligatorie) si:
- sa faca dovada experientei in domeniu
- sa fie absolvent al unui curs de formare manageriala in industria hoteliera si turistica, specific functiei
Ultima modificare: Duminică, 10 Octombrie 2010
George David, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare receptionera cu brevet de turism Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o viitoare angajata care are brevet in turism eliberat de Ministerul Dezvoltarii. Pot sa o angajez in baza acestei calificari pe postul de ... (vezi toată discuția)
Obtinere brevet de turism cico2cico cico2cico Buna ziua. Obtinerea brevetului pentru functia de Director restaurant, este posibila si daca am terminat 10 clase + Scola profesionala (in alt domeniu decat ... (vezi toată discuția)
Pfa in turism mihahao mihahao Doresc sa ma ajutati cu o informatie. Am terminat un curs de agent de turism/ghid local (neavand o alta pregatire in domeniul turismului) si doresc sa ... (vezi toată discuția)