pentru un PFA cu codul CAEN 4619 "Intermedieri in comertul cu produse diverse " pot deschide mai multe puncte de lucru si angaja mai multe persoane? Cu acest cod caen se pot intermedia vinzarea de bilete de avion si autocar ? Mai am nevoie persoana detinatoare de brevet de turism si licenta la fel ca si agentiile de turism? multumesc mult !
Nu este limitat nicaieri in lege numarul punctelor de lucru pe care le puteti deschide precum si a numarul persoanelor pe care le puteti angaja. Codul pretabil la activitatea pe care doriti sa o desfasurati este: 7911 Activitati ale agentiilor turistice. Trebuie sa detineti brevet de turism daca desfasurati aceasta activitate.
Da multumesc mult. Tocmai de licenta si brevet vroiam sa scap deocamdata fiind la inceput si m-am gindit ca se poate si pe acest cod CAEN 4619 . Vroiam sa stiu daca e legal deoarece ccu licenta e mai dificil fiindca se acorda pe fiecare pct. de lucru in parte si deasemenea daca schimbi spatiul inchriat la fel etc. e complicat si daca merge si trebuie sa deschizi alte pct. de lucru iar daca cumva nu merge esti blocat. Deci ramine intrebarea mea daca se poate desfasura o astfel de activitate cu acest cod . Va multumesc.