avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere PFA

pentru un PFA cu codul CAEN 4619 "Intermedieri in comertul cu produse diverse " pot deschide mai multe puncte de lucru si angaja mai multe persoane? Cu acest cod caen se pot intermedia vinzarea de bilete de avion si autocar ? Mai am nevoie persoana detinatoare de brevet de turism si licenta la fel ca si agentiile de turism? multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: corab00 , utilizator 10:06, 17 Septembrie 2012
Nu este limitat nicaieri in lege numarul punctelor de lucru pe care le puteti deschide precum si a numarul persoanelor pe care le puteti angaja. Codul pretabil la activitatea pe care doriti sa o desfasurati este: 7911 Activitati ale agentiilor turistice. Trebuie sa detineti brevet de turism daca desfasurati aceasta activitate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
ContSters22713, utilizator
Da multumesc mult. Tocmai de licenta si brevet vroiam sa scap deocamdata fiind la inceput si m-am gindit ca se poate si pe acest cod CAEN 4619 . Vroiam sa stiu daca e legal deoarece ccu licenta e mai dificil fiindca se acorda pe fiecare pct. de lucru in parte si deasemenea daca schimbi spatiul inchriat la fel etc. e complicat si daca merge si trebuie sa deschizi alte pct. de lucru iar daca cumva nu merge esti blocat. Deci ramine intrebarea mea daca se poate desfasura o astfel de activitate cu acest cod . Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati autorizate prin caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri in urmatoarea situatie : doresc sa infiintez un SRL al carui obiect de activitate sa cuprinda IN MOD ... (vezi toată discuția)
Activitate caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Avand în vedere obiectul principal de activitate al societăţii : 7911 Activităţii ale agenţiilor turistice şi având autorizate spre desfaşurarea ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism sau nu ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Trebuie sa fii agentie de turism (brevet de licenta, autorizatii de la min. transporturilor, etc) ca sa oferi ... (vezi toată discuția)