avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate CAEN 7990
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate CAEN 7990

Avand în vedere obiectul principal de activitate al societăţii : 7911 Activităţii ale agenţiilor turistice şi având autorizate spre desfaşurarea activitaţii şi codurile : 7990, 4791, 8230, 9329, va rog să îmi comunicaţi :

În cazul în care se doreşte, momentan, doar desfăşurarea activităţii secundare autorizate prin CAEN 7990 , este posibil, fără încălcarea prevederilor legale aplicabile funcţionării agenţiilor de turism, vanzarea DOAR de : bilete de avion, rezervari de cazare la hotel, inchirieri auto, revanzarea biletelor de autocar a diferitilor transportatori, FARA A DETINE licenta de turism si asigurarea de insolvabilitate in cazul falimentului agentiei de turism ?

Alte discuții în legătură

Activitati autorizate prin caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri in urmatoarea situatie : doresc sa infiintez un SRL al carui obiect de activitate sa cuprinda IN MOD ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru revanzarea biletelor de avion, a serviciilor ... GPCConcierge GPCConcierge Buna ziua! Pentru revanzarea biletelor de avion, a serviciilor de cazare si inchiriere auto, avand cod CAEN 7990 ca activitate principala si 7911, 7711 ca ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)