avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitati autorizate prin CAEN 7990
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitati autorizate prin CAEN 7990

Buna seara,
Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri in urmatoarea situatie : doresc sa infiintez un SRL al carui obiect de activitate sa cuprinda IN MOD SPECIAL :
-vanzarea de bilete de avion
-vanzarea de bilete de autocar pentru diversi transportatori
Ca si activitati secundare as mai lua in calcul si activitatea de rezervari la hotel, rent-a-car si asigurari medicale de calatorie si RCA.
In aceasta situatie, codul CAEN potrivit este 7990 ? Am nevoie de brevet, licenta de turism si asigurare de insolvabilitate ca si in cazul CAEN 7911 si 7912 ?
Pentru partea de asigurari, in masura in care am contract de agent cu un Broker, este nevoie sa se treaca in Actul Constitutiv un CAEN secundar ? Pentru comisionul cedat in cazul vanzarii de bilete de autocar se plateste TVA chiar daca sunt servicii de transport extern ? Dar in cazul biletelor de avion ?
De asemenea as mai dori sa stiu, la infiintarea societatii, aceasta de declara ca fiind neplatitoare de TVA si referitor de impozit, se poate alege ca plata impozitului sa se faca pe profit ?

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Activitate caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Avand în vedere obiectul principal de activitate al societăţii : 7911 Activităţii ale agenţiilor turistice şi având autorizate spre desfaşurarea ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)