avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua! Pentru revanzarea biletelor de avion, a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua! Pentru revanzarea biletelor de avion, a serviciilor ...

Buna ziua!
Pentru revanzarea biletelor de avion, a serviciilor de cazare si inchiriere auto, avand cod CAEN 7990 ca activitate principala si 7911, 7711 ca activitati secundate autorizate, este obligatorie obtinerea licentei de turism de la Min Turismului sau pot revinde clientilor mei pe baza de comision aceste produse turistice pe care le achizitionez de la o agentie de turism organizatoare/intermediara?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Activitate caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Avand în vedere obiectul principal de activitate al societăţii : 7911 Activităţii ale agenţiilor turistice şi având autorizate spre desfaşurarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Cod caen - agentie de turism robert_11 robert_11 Pentru ca o agentie de turism revanzatoare (nu tour-operator) sa poata functiona, de ce cod CAEN are nevoie? 7911 - Activitati ale agentiilor turistice si ... (vezi toată discuția)