avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate OlescuAnca

Activitate OlescuAnca

Răspuns la discuția Subcesiune după tata
Da,dar mama nu a cotizat cu nimic,eu am pus jumate din bani,adica copilul,dar nu o sa recunoasca,am 2 martori care stiu cand am dat arvuna la casa cu teren din banii mei si foști popietari, tatăl meu cand a vandut apartamentul era singurul proprietar, chiar dacă sa căsătorit cu mama mea înainte să îl vândă, au trăit în concubinaj, dar cand a cumpărat casa erau deja căsătoriți, dar ea nu a pus nici un ban,nu a lucrat toata viata ei,a stat acasă, ma gandesc ca daca mă judec cu ea ,am câștig de cauză, niste păreri nu strică, care au mai pățit așa?Eu am ramas cu banii dati, nu figurez niciunde în contract,cand sa cumpărat casa eram în străinătate, si el era căsătorit deja cu mama,dar mama este avara după bani si vrea să ne lase în stradă, Nu stiu legile, dar mă gândesc că avem si noi dreptul la casa si pământ, adică o cota parte ,Ca ea sigur vrea să vândă casă, poate fără semnăturile copiilor 4 la nr.
Bună tatăl meu a murit si a lăsat o casa in valoare 100.000euro si teren 3000mp ,mama trăiește,4 frați cum se împart cotele la subcesiune ,avem procent si din casă și teren?