avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate Stelianii18

Activitate Stelianii18

Buna ziua , numele meu este Stelian si am o problema .
Am achizitionat in apartament intr-un bloc nou , terenul pe care a fost construit blocul a fost al dezvoltatorului .

Eu am achizitionat un apartament la parter fara balcon , dar cu conditia ca dezvoltatorul imi va construi unul.

Dupa ce am platit tot, la ceva timp dezolvatorul vine si imi spune ca a fost la primarie si sa interesat si ca nu ii este permisa constructia balconului deoarece

“Terenul din jurul blocului nu este domeniu public ci este teren prin DEVALMAȘIE “

Nu este nici cale , de constructie?
Cum este posibil sa nu poti sa obtii aprobari?
Sau este doar un simplu motiv al dezvoltatorului de a nu mai construii balconul?

Va rog ajutati-ma

CipM a scris:

Intrebati la serviciul de urbanism la primarie. Pt constructie trebuie autorizatie si la dosar se ataseaza dovada terenului - aici e problema.

Nu inteleg ... dar oricum multumesc de intentie.
Daca incerc pe bajbaite ...
Chiar nu ma poate ajuta nimeni ?
Va rog frumos

Ce pot face?

Stelianii18 a scris:

ynocentta a scris:

Aveti stipulat in contractul de vanzare cumparare bun imobil ca dezvoltatorul se obliga sa predea constructia inclusiv cu balcon?

Nu am specificat nimic legat de construirea balconului in contractu de vanzare-cumparare .

Sunt intr-o oare care relatie de prietenie cu dezvoltatorul.

Ajutati-ma va rog cu un sfat , ce este de facut sa imi pot construi un balcon cu sau fara ajutorul lui .
Nu este nici o cale ?

ynocentta a scris:

Aveti stipulat in contractul de vanzare cumparare bun imobil ca dezvoltatorul se obliga sa predea constructia inclusiv cu balcon?

Nu am specificat nimic legat de construirea balconului in contractu de vanzare-cumparare .

Sunt intr-o oare care relatie de prietenie cu dezvoltatorul.
Buna ziua , numele meu este Stelian si am o problema .
Am achizitionat in apartament intr-un bloc nou , terenul pe care a fost construit blocul a fost al dezvoltatorului .

Eu am achizitionat un apartament la parter fara balcon , dar cu conditia ca dezvoltatorul imi va construi unul.

Dupa ce am platit tot, la ceva timp dezolvatorul vine si imi spune ca a fost la primarie si sa interesat si ca nu ii este permisa constructia balconului deoarece

“Terenul din jurul blocului nu este domeniu public ci este teren prin DEVALMAȘIE “

Nu este nici cale , de constructie?
Cum este posibil sa nu poti sa obtii aprobari?
Sau este doar un simplu motiv al dezvoltatorului de a nu mai construii balconul?

Va rog ajutati-ma

Cu stima