avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor Balcon construit pe teren in devalmasie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor Balcon construit pe teren in devalmasie

Buna ziua , numele meu este Stelian si am o problema .
Am achizitionat in apartament intr-un bloc nou , terenul pe care a fost construit blocul a fost al dezvoltatorului .

Eu am achizitionat un apartament la parter fara balcon , dar cu conditia ca dezvoltatorul imi va construi unul.

Dupa ce am platit tot, la ceva timp dezolvatorul vine si imi spune ca a fost la primarie si sa interesat si ca nu ii este permisa constructia balconului deoarece

“Terenul din jurul blocului nu este domeniu public ci este teren prin DEVALMAȘIE “

Nu este nici cale , de constructie?
Cum este posibil sa nu poti sa obtii aprobari?
Sau este doar un simplu motiv al dezvoltatorului de a nu mai construii balconul?

Va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: gzenn , utilizator 14:54, 17 Martie 2021
Asociatia de proprietari va poate da in comodat suprafata aferenta construirii balconului. Totodata aveti nevoie de acordul notarial al vecinilor adiacenti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balcon construit pe un teren in devalmașie Stelianii18 Stelianii18 Buna ziua , numele meu este Stelian si am o problema . Am achizitionat in apartament intr-un bloc nou , terenul pe care a fost construit blocul a fost al ... (vezi toată discuția)
Care sunt formalitatile pentru a construi un balcon la apartament? mihaelageageac mihaelageageac Locuiesc intr-un apartament la parterul unui bloc si doresc sa construiesc un balcon. Constructia este astfel realizata incat balcoanele vecinilor sunt in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa construiesc un balcon la parterul blocului ... Claudiu Smarandache Claudiu Smarandache Buna ziua! Doresc sa construiesc un balcon la parterul blocului in sectorul 4,București. Am obținut certificatul de urbanism. Întrebarea mea este cum pot ... (vezi toată discuția)