avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Activitate Deea2290

Activitate Deea2290

Mulțumesc mult pentru răspunsuri. Să sperăm că va fi OK. Cum am spus, îngrijorarea mea provine din teama că nu știu cât de mult se respectă procedurile în situații de genul ăsta în România. După tragedii că Grenfeel și Colectiv sper că autoritățile sunt mai atente. Eu țin minte când eram copil că cei de la gaze verificau țevile cu o lumânare aprinsă :))
Încă o dată, mulțumesc pentru răbdare și răspunsuri
Din fericire eu nu locuiesc acolo, deci nu mă îngrijorez pentru mine, ci pentru părinți mei care sunt foarte bătrâni și ușor de supus abuzurilor într-o societate unde nu există proceduri sau dacă sunt nu se respectă. Îmi imaginez că acum o să le ceară întreaga pensie că sa plătească pentru acele detectoare.
Cu privire la trecerea străzii apreciez îngrijorarea dar nu este cazul întrucât unde trăiesc eu pietonii au întotdeauna prioritate și nu există accidente rutiere aproape niciodată, dacă se întâmplă unul pe an e pe autostradă, nicicum în oraș.
Da, am văzut la alte blocuri că acea coloana se trage pe exterior și de acolo se înțeapă fiecare apartament. Mie personal mi se pare extrem de riscant sa pui o țeavă de gaz într-un spațiu nearisit și unde oricine are acces sa umble la ea. Nu pricep cum cei de la pompieri ar putea da acceptul pentru așa ceva, riscul de incendiu e mult prea mare, e prea greu de intervenit. Dacă ar apărea vreo fisura tot gazul s-ar acumula la ultimul etaj, întrucât nu există aerisire, ce s-ar întâmpla atunci? Întreb întrucât vreau să înțeleg logica construcțiilor de tipul acesta
Bună seara, s-a demarat o lucrare pentru instalarea unei țevi de gaz (pentru centrale probabil) prin interiorul scării de bloc. De la parter la ultimul etaj. Este legal sa fie in interior? Nu ar trebui trasă pe afară? Este in București. Mulțumesc
Menționez că a fost întrebat administratorul și răspunsul primit a fost că nu vrea să afecteze estetica blocului