avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin2323

Activitate cosmin2323

in urma unei plingeri penale la politie: politia este obligata prin lege sa dea numar de inregistrare la plingere
ok, multumesc frumos
care este pretul pentru formularea unei plingeri penala pentru distrugere la un avocat
ma zcuzati ca sint foarte precaut, deoarece am avut probleme cu acest patron de imobiliare si cu firma de intermediere, tot din cauza unor chitante si a altor greseli facute la notar sau registru cadastru. va multumesc
va multumesc frumos de raspuns. sa inteleg ca este nu este legal cea ce face cel ce citeste apa. vine citeste apa de pe contor il platesc cit am consumat si pleaca, nu semnez, nu da chitanta. fara tabel fara nimic. doar scrie intr-un caiet cit am pe ceas.
sint instalate aparate de contorizat individuale la fiecare apartament, citirea apei este facuta de catre un locatar al blocului care il ajuta pe patronul firmei imobiliare si acest locatar nu este angajat al firmei de imobiliare. ce pot face in acest sens, nu vreau sa ma trezesc peste vreo 3 ani sa ma dea in judecata ca nu am platit apa, dupa cum spuneti si dumneavoastra exista un singur contract intre firma imobiliara si furnizorul de apa. si nu avem asociatie de locatari.
in urma cu citeva luni am cumparat o garsoniera intr-o zona rurala, problema este ca nu ni se da chitanta pentru plata apei reci. se citeste apa de unul dintre locatari se colecteaza bani si nici macar o copie dupa plata apei nu primim. mentionez ca sintem 7 locatari care stau in bloc si restul pina la 36 de apartamente sint ala firmei de imobiliare de la care am cumparat garsoniera. am stat de vorba cu patronul firmei si mi sa spus ca nu poate sa ami elibereze chitanta. intrebarea mea este: este legal cea ce se intimpla?
ai voie sa mergi cu masina de servici de la vama custom acasa cind ti-ai terminat tura