avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate Julya35

Activitate Julya35

Daca exista persoane care au rezolvat problema cu bransamentul electric provizoriu( de santier) ,am vazut ca e la moda,as dori sa stiu.Situatia mea este deocamdata incerta,dat fiind faptul ca am cumparat un apartament cu 2 camere in situatia de fata,bransament electric in asteptare..Multumesc
Buna Ionut,as dori sa stiu daca ai rezolvat problema cu bransamentul electric,deoarece ma aflu ,posibil,in aceeasi situatie;am achizitionat un ap.cu 2 camere ,iar bransamentul electric este provizoriu,a spus pana in vara,deoarece i s a solicitat o suma mare de bani(cred ca un fel de ...mita) asa z
spune,dar nu stiu ce sa cred.Astept.

ionutparascadimitrie a scris:

Salut , in urma cu 8-9 luni am achizitionat un apartament intr-un imobil nou , vanzatorul, persoana juridica se obliga prin contractul de vanzare cumparare, fara a preciza un termen pentru inmanarea documentatiei pentru realizarea contractului individual la energie electrica si gaze naturale. Pana acest moment am primit doar documentatia pentru realizarea contractului de furnizare a gazelor naturale. Cum il poti obliga pe dezvoltator sa faca bransamente finale la fiecare apartament pentru a primi documentatia necesara pentru contract individual. Pana in prezent m-am adresat OPC de la opc situatia a ajuns la ANR care a trimis distribuitorul de energie in control, acesta identificand anumite nereguli la bransamentul provizoriu ( bransament in regim de santier) si sistand energia electrica pentru cateva zile. La presiunea unui avocat dezvoltatorul a remediat problema impusa de furnizor , realimentand imobilul dar in continuare situatia este critica.
La ce autoritate ma pot adresa?
Sub ce mod?