avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament nou fara bransament electric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament nou fara bransament electric

Salut , in urma cu 8-9 luni am achizitionat un apartament intr-un imobil nou , vanzatorul, persoana juridica se obliga prin contractul de vanzare cumparare, fara a preciza un termen pentru inmanarea documentatiei pentru realizarea contractului individual la energie electrica si gaze naturale. Pana acest moment am primit doar documentatia pentru realizarea contractului de furnizare a gazelor naturale. Cum il poti obliga pe dezvoltator sa faca bransamente finale la fiecare apartament pentru a primi documentatia necesara pentru contract individual. Pana in prezent m-am adresat OPC de la opc situatia a ajuns la ANR care a trimis distribuitorul de energie in control, acesta identificand anumite nereguli la bransamentul provizoriu ( bransament in regim de santier) si sistand energia electrica pentru cateva zile. La presiunea unui avocat dezvoltatorul a remediat problema impusa de furnizor , realimentand imobilul dar in continuare situatia este critica.
La ce autoritate ma pot adresa?
Sub ce mod?
Cel mai recent răspuns: Julya35 , utilizator 01:55, 26 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Salut, si eu sunt oarecum in aceeași situatie.Mai concret, au trecut 14 luni de când dezvoltatorul a vândut apartamentele si blocul este inca pe bransament de șantier.Deja apar pb zilnice datorate subdimensionarii.Nu exista o cale de a grăbi lucrurile ?Ne poate ajuta un avocat pe această speță?Ori ramanem cu sesizări la OPC si...cam atat
Buna Ionut,as dori sa stiu daca ai rezolvat problema cu bransamentul electric,deoarece ma aflu ,posibil,in aceeasi situatie;am achizitionat un ap.cu 2 camere ,iar bransamentul electric este provizoriu,a spus pana in vara,deoarece i s a solicitat o suma mare de bani(cred ca un fel de ...mita) asa z
spune,dar nu stiu ce sa cred.Astept.

ionutparascadimitrie a scris:

Salut , in urma cu 8-9 luni am achizitionat un apartament intr-un imobil nou , vanzatorul, persoana juridica se obliga prin contractul de vanzare cumparare, fara a preciza un termen pentru inmanarea documentatiei pentru realizarea contractului individual la energie electrica si gaze naturale. Pana acest moment am primit doar documentatia pentru realizarea contractului de furnizare a gazelor naturale. Cum il poti obliga pe dezvoltator sa faca bransamente finale la fiecare apartament pentru a primi documentatia necesara pentru contract individual. Pana in prezent m-am adresat OPC de la opc situatia a ajuns la ANR care a trimis distribuitorul de energie in control, acesta identificand anumite nereguli la bransamentul provizoriu ( bransament in regim de santier) si sistand energia electrica pentru cateva zile. La presiunea unui avocat dezvoltatorul a remediat problema impusa de furnizor , realimentand imobilul dar in continuare situatia este critica.
La ce autoritate ma pot adresa?
Sub ce mod?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt obligatiile dezvoltatorului legat de bransamentul la apa si canal? andreeapopa20 andreeapopa20 Sunt in procesul de achizitionare a unui apartament nou. Apartamentul este intr-o vila (parter + etaj = 4 apartamente). Toata vila este legata la apa si la ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cumpărat un apartament prin credit ipotecar la ... golea_mara golea_mara Bună ziua! Am cumpărat un apartament prin credit ipotecar la care rețeaua de gaze era de șantier și nu racordata la rețeaua principala. În urma unei ... (vezi toată discuția)