avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am cumpărat un apartament prin credit ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am cumpărat un apartament prin credit ipotecar la ...

Bună ziua! Am cumpărat un apartament prin credit ipotecar la care rețeaua de gaze era de șantier și nu racordata la rețeaua principala. În urma unei reclamații gazele au fost oprite. De 4 luni dezvoltatorul tot ne promite ca vor începe lucrările dar nimic. Putem sa facem ceva în aceasta privința din punct de vedere legal? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: golea_mara , utilizator 18:55, 4 Septembrie 2020
Trebuie analizate antecontractul și contractul de vânzare ca să vă răspund la această întrebare.

O seară faină,
Av. Filimon Cristina
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia asigurarii utilitatilor conform clauze contractual asumate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

În contractul de vânzare este menționat acest aspect: "vânzătorii X, declarăm ca pentru acest apartament nu exista contracte individuale pentru furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale, cumpărătorii urmând sa suporte costul de achiziționare și montare a contoarelor de energie electrica și gaze naturale. Totodată declarăm și garantam ca nu exista nici un impediment pentru încheierea contractelor individuale, ca vom pune la dispoziția cumpărătorilor toate actele necesare în acest sens. "
Cristina Filimon a scris:

Trebuie analizate antecontractul și contractul de vânzare ca să vă răspund la această întrebare.

O seară faină,
Av. Filimon Cristina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Apartament credit ipotecar. buna seara. as avea și eu nevoie ... NeluCumpanasu NeluCumpanasu Apartament credit ipotecar. Buna seara. As avea și eu nevoie de ceva informații dacă se poate. Urmează sa achiziționez un apartament prin credit ... (vezi toată discuția)
Neindeplinire obligatii antecontract igotchills igotchills Buna ziua. Urmeaza sa achizitionez un apartament intr-un ansamblu rezidential nou prin programul prima casa, iar miercuri ar trebui sa ma duc sa semnez ... (vezi toată discuția)