Apartament credit ipotecar.
Buna seara. As avea și eu nevoie de ceva informații dacă se poate.
Urmează sa achiziționez un apartament prin credit ipotecar intr-un ansamblu rezidențial unde construcția este finalizata racordat la gaz, canalizare dar mai puțin la energie electrica. Dezvoltatorul pune mici presiuni sa demaram procedurile de obținerea a creditului ipotecar deșii în precontract e specificat ca apartamentul se va vinde cu toate utilitățile racordate inclusiv energie electrica. Dezvoltatorul spune ca el a făcut plata către enel si urmează ca blocul sa fie branșat în 90 de zile din care au trecut 30, invocând ca enel schimba rețeaua stradal si in momentul de fata refuza racordarea blocului pe vechea rețea. Mentionez ca nu am văzut nici un act doveditor al plății către enel.
Risc sa nu fiu branșat la energie electrica?
Pot exista costuri suplimentare pentru a ma bransa la energie electrica?
Banca spune ca dacă exista curent de șantier ei pot trimite evaluatorul. Va mulțumesc.
Dacă eu devin proprietar mai devine obligatia dezvoltatorului de a ma racorda la utilități? Am citit aici pe forum ca foarte multe tepe au existat din acest punct de vedere și ca foarte mulți noi proprietari au cheltuit sume foarte mari pentru a se racorda la energie electrica.
Sa înțeleg ca între timp sa mai schimbat legea și nu mai e asa de permisiva?