As mai avea o intrebare. Are dreptul sa imi opreasca banii sub pretextul ca imi va plati dansul orice alta lucrare dentara la un alt cabinet stomatologic? Va multumesc.
Buna ziua. Am început o lucrare dentară in mai 2018. Medicul stomatolog mi-a pus 8 implanturi dentare și mi-a tratat toti dintii, pentru a pune o lucrare de zirconiu. Nu am avut nici o ptoblema cu impanturile. Mi-a facut si refăcut lucrarea de 5 ori. Nu a fost culoarea care am cerut-o, am cerut o singură culoare, fără umbre dar degeaba, imi intra mâncare între lucrare si gingie, nu calca bine dinte pe dinte...... Si mai multe probleme. M-i s-a crăpat în două lucrarea, care trebuia să fie dinte cu dinte, dar până la urmă a facut-o din 3 parti. Acum am lucrarea provizorie, dar nu mai am incredere ca sa o fac finala, din cauza materialelor folosite si a lucrării in sine , care arată foarte rau. L-am rugat să îmi returneze banii pe lucrarea finală ca nu mai vreau sa imi termine dansul lucrarea din cauza ca nu ma simt bine cu ea, dar nu dorește acest lucru,spunandu-mi sa imi caut alt stomatolog si ii va plăti dansul lucrarea mea. Nu vrea sa imi returneze nici un ban . Si in plus pe planul de tratament am platit pentru 29 de coroane iar eu puse decst 28 .Ce pot face in acest caz ? Va multumesc.