avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Drepturile pacientului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Drepturile pacientului

Buna ziua. Am început o lucrare dentară in mai 2018. Medicul stomatolog mi-a pus 8 implanturi dentare și mi-a tratat toti dintii, pentru a pune o lucrare de zirconiu. Nu am avut nici o ptoblema cu impanturile. Mi-a facut si refăcut lucrarea de 5 ori. Nu a fost culoarea care am cerut-o, am cerut o singură culoare, fără umbre dar degeaba, imi intra mâncare între lucrare si gingie, nu calca bine dinte pe dinte...... Si mai multe probleme. M-i s-a crăpat în două lucrarea, care trebuia să fie dinte cu dinte, dar până la urmă a facut-o din 3 parti. Acum am lucrarea provizorie, dar nu mai am incredere ca sa o fac finala, din cauza materialelor folosite si a lucrării in sine , care arată foarte rau. L-am rugat să îmi returneze banii pe lucrarea finală ca nu mai vreau sa imi termine dansul lucrarea din cauza ca nu ma simt bine cu ea, dar nu dorește acest lucru,spunandu-mi sa imi caut alt stomatolog si ii va plăti dansul lucrarea mea. Nu vrea sa imi returneze nici un ban . Si in plus pe planul de tratament am platit pentru 29 de coroane iar eu puse decst 28 .Ce pot face in acest caz ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Cimpeanu , utilizator 08:17, 27 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Am toate chitantele, chiar si planul cu ce tratament m-i s-a administrat. Va multumesc mult.
As mai avea o intrebare. Are dreptul sa imi opreasca banii sub pretextul ca imi va plati dansul orice alta lucrare dentara la un alt cabinet stomatologic? Va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mergeti la o alta clinica, sa va faca un plan si o factura proforma pe care sa v-o plateasca medicul cu problema.
In instanta o sa o tot lungiti pana va vedeti banii inapoi.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Malpraxis stomatologic ContSters263156 ContSters263156 Buna ziua , As aprecia daca mi-ati da un sfat, va rog.Sunt din Bucuresti Povestea mea a inceput in urma cu 5 luni , am fost la un cabinet stomatologic in ... (vezi toată discuția)
Problema cu un stomatolog pubela pubela buna ziua am un mare necaz si as vrea sa stiu daca am sorti de izbanda in 2008 m-am adresat unui medic dentist pt mai multe probleme dentare. in urma ... (vezi toată discuția)