avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate Laura Pana

Activitate Laura Pana

Fiul meu avand permis de conducere de 3 lunii ,intr-o zi sa suit intr-o masina imprumutata de la un prieten la rugamintea tatalui sau de al deplasa cu un prieten pana la o adresa.Fiul meu a cazut deacord sa il duca pe drum in apropiere unui pod conducatorul auto din spatele autoturismului fiului meu a intrat in depasire pe linia continua,fiul neavand experienta a incercat sa evite impactul cu el neavand posibilitatea de a trage dreapta fiind o rapa a intrat pe contrasens intrand in coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.In urma acestor evenimente sa soldat cu masinile avariate si 2 victime care una fiind in stare grava transportata la spital.Mentionez ca acea victima fiind pasagerul si tatal fiului meu,soferul autoturismului.Dupa 3 zile de spitalizare ,tatal fiului a decedat.Au trecut 2 ani in care nu a primit nicio instintare de la niciun organ abilitat.Intrebarea este cat dureaza pana se solutioneaza dosarul si cam ce pedeapsa ar putea avea dat fiind faptele comise.a multumesc .