avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier din culpa

Fiul meu avand permis de conducere de 3 lunii ,intr-o zi sa suit intr-o masina imprumutata de la un prieten la rugamintea tatalui sau de al deplasa cu un prieten pana la o adresa.Fiul meu a cazut deacord sa il duca pe drum in apropiere unui pod conducatorul auto din spatele autoturismului fiului meu a intrat in depasire pe linia continua,fiul neavand experienta a incercat sa evite impactul cu el neavand posibilitatea de a trage dreapta fiind o rapa a intrat pe contrasens intrand in coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.In urma acestor evenimente sa soldat cu masinile avariate si 2 victime care una fiind in stare grava transportata la spital.Mentionez ca acea victima fiind pasagerul si tatal fiului meu,soferul autoturismului.Dupa 3 zile de spitalizare ,tatal fiului a decedat.Au trecut 2 ani in care nu a primit nicio instintare de la niciun organ abilitat.Intrebarea este cat dureaza pana se solutioneaza dosarul si cam ce pedeapsa ar putea avea dat fiind faptele comise.a multumesc .

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa din cate inteleg.
Va recomand sa va angajati un avocat care sa va asigure asistenta juridica/ reprezentarea in fata organelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu 5 persoane decedate ContSters284339 ContSters284339 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Cumnatul meu a decedat in urma unui accident rutier in care si-au mai pierdut viata inca 4 prieteni care se ... (vezi toată discuția)
Accident rutier aly aylyna aly aylyna Buna ziua. Anul trecut in luna iulie am avut un acident de circulatie care s-a soldat cu ranirea unei persoane( 30 zile de ingrijiri medicale).Victima mi-a ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna? ContSters206995 ContSters206995 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident si as dori un sfat. Imprejurari: - inaintam pe Stefan pe linia de tramvai cu 40-50km/h, in dreapta mea fiind ... (vezi toată discuția)