Buna ziua! Va deranjez pentru o problema cu care ma confrunt de foarte multa vreme. Nu pot gasi o solutie pentru a intra in posesia unei hotarari de divort,pronunta in lipsa mea in urma cu foarte multi ani (undeva in intervalul 1995 - 2000 / in perioada respectiva eu am fost plecat din Bucuresti si din tara). Pentru schimbarea buletinului imi este ceruta aceasta hotarare d edivort. Nu mai am nici posibilitatea sa iau legatura cu fosta sotie ( mentionez ca atat casatori la data respectiva si nici divortul ulterior,nu a implicat nimic special - partaje etc ) . La starea civila sector 4 ,unde a fost oficiata casatoria nu am gasit nici inscrisul in opisul de la acea vreme,ptr varianta eliberarii unui Certificat de Csatorie cu mentiunea de divort ( aceasta era o alta solutie propusa de catre cei de la Evidenta Populatiei ) . Ca atare,in prezent,nu stiu nici catre care instanta sa ma adresez si nici ce pasi ar trebui sa mai urmez,ca sa pot imtra in posesia unui inscris prin care sa fie confirmat respectivul divort. Mentionez ca la acea vreme,ea locuia in sectorul 3 iar eu in sectorul 4.
Multumesc!