Va rog sa ma indumati in urmatoarea situatie. Langa oras, avem casa si gradina bunicilor (decedati) de care au grija parintii mei. Nu stau acolo, dar mergbin fiecare zi. Avem o vecina noua care are 3 caini, 2 dintre ei husky. Cam in 2 luni, de 6-7 ori au intrat cainii husky in curtea noastra si ne distrug chestii care gasesc in curte, intra si in bucataria de vara, si fac ravagiu. Ieri ne-au ucis pisica. Am gasit pisica moarta intr-o stare ingrozitoare. De multe ori am rugat vecina sa rezolve problema huskyurilor. Fiindca ea nu locuieste acolo ci inchirieaza proprietatea ca sa aiba unde sa le tine cainii, sunt lasate toata ziua singuri. Recent le-a inchis in casa, si de 2 ori au scapat prin spargerea geamurilor lor. Acum au si pui. Nu mai avem alta optiune decat sa facem plangere la politie. Vecina nu vrea sa faca nimic, ne-a zis ca pisicile is de vina de ce umbla peste tot. L-au ranit si cainele vecinei cealalalte cand au intrat si la ea. Mi-e frica pentru parintii mei. Sunt batrani si bolnavi. Eu lucreaz in strainatate. Oare pana cand sunt in siguranta? Oare cand vor fi atacate? Suntem disperati. Noi suntem oameni pasnici si modesti, nu avem cunostinte importante peste tot. Va rog sa ne sfatuiti. Multumesc.