avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Activitate cky

Activitate cky

daca va spun ca nu am semnat fisa postului nici pentru postul initial cand am intrat in aceasta firma ce sa mai zic de postul de conducere...
Cat de legal este ...imi spuneti dumneavoastra.
Un sef m-a amenintat cu penalizare din salariu pentru ca am refuzat sa fac munca unui alt post decat cel pe care sunt angajat. Mi-a adus la cunostiinta , verbal, ca fisa postului meu implica si ceea ce am refuzat desi eu nu am gasit niciunde referinta.(plus ca in urma unei avansari nu mi s-a inmanat nici o fisa a postului ci doar o foaie care mi se aducea la cunostiinta crestea de salariu si de functie) Sincer , ca si angajat , nu ma intereseaza ca postul (inferior ca functie si salar) x are penurie de angajati.
Este ca si cum ai pune un manager de fabrica sa se apuce de vandut la piata piesele facute in acea intreprindere pe motiv ca nu avem distribuitori.

Lipsa de personal in unele sectoare se sparge exclusiv in capul sefului deoarece nu se poate lua de guler cu cei de la HR sa le explice ca din 20 de cv-uri primite nu a venit nimeni la interviu. Insa asta nu ma intereseaza. Eu imi fac datoria pe postul pe care sunt , nu vreau sa aud de altele.

Pe cine pot sa actionez in instanta in cazul in care o sa primesc acea penalizare? Pe sef sau firma ? Am nevoie de probe audio prin care sa pot sa dovedesc amenintarea primita de la sef? Am dreptate in aceasta chestiune sau nu?