Multumesc mult de raspuns. Pe cale legala, daca totusi ne cheama in judecata, avand aceasta declaratie a doamnei.. putem fi afectati intr-un anume fel?
Buna seara! In data de 29.01.2020, lesa cainelui meu s-a rupt si a muscat o doamna de picior. Mentionez ca rasa cainelui nu se incadreaza in categoria celor agresivi, pentru a fi obligatorie purtarea botnitei iar neavand niciodata antecedente, nu am folosit-o. Este un caine de talie mare, metis de ciobanesc german. In urma muscaturii, am suportat toate cheltuielile, am fost cu doamna la spital, a fost vazuta, curatata, pansata de catre doctor, i s-a administrat vaccinul anti tetanos, cel anti rabic spunandu-ni-se ca nu se este cazul, deoarece este cainele vaccinat. Am suportat cheltuielile si cu pastile, tratament, ungunet, cu tot ce a fost nevoie, i-am dat doamnei banuti si pentru o alta pereche de blugi. In data de 31.01.2020, am fost din nou la control la spital, doctorita spunand ca arata bine rana. Acestea fiind spuse, doamna a scris o declaratie pe propria raspundere, in prezenta a doi martori, cum ca am suportat toate cheltuieli si ca nu va mai avea alte pretentii materiale pe viitor. In aceasta seara, sotul doamnei a sunat si ne-a spus ca el doreste bani pe zilele in care doamna nu a muncit sau ba mai mult, ne da el bani ca sa ne omoram cainii. Cand i s-a sugerat sa platim aceste 3 zile cat doamna nu a fost la serviciu in prezenta a 2 martori, cu o declaratie si sa se plateasca suma exacta, cat este platita doamna in aceste 3 zile, domnul a refuza si a spus ca vrea si el doar asa.. fara niciun act.. daca nu, pana la urma ne da in judecata. Mentionez ca o buna parte din conversatia telefonica a fost inregistrata. Din pacate nu stiu cum se procedeaza pe mai departe. Ar trebui oferiti acesti bani pe cele 3 zile sau nu? Multumesc!