avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate IustinF

Activitate IustinF

Răspuns la discuția Agresiune fizică
Buna ziua multumesc pentru informatii,revin cu detalii am fost chemat la poliție unde mi s-au arătat înregistrările,conform acestora am fost lovit de 3 ori de doua persoane diferite si anume : prima lovitură m-a doborât ,m-am ridicat,am fost lovit a doua oara de aceeași persoană picand din nou.După cateva secunde m-am ridicat iar si am fost doborât definitiv de o lovitură de la a doua persoana.Toate cele 3 lovituri fiind încasate in mandibila.Mentionez ca pe înregistrări se vede clar ca eu nu am avut un comportament necorespunzător fiind doar victimă,intrebarea este alta,fiind 2 atacatori se schimba situatia,adică voi avea sanse mai mari sa imi refac daunele dentare ?Multumesc in avans pentru raspunsuri!
Buna seara,as avea nevoie de un sfat sau o lamurire,recent am fost lovit fara motiv cu un obiect intr-un club de o persoana necunoscută mie.In urma agresiunii m.am ales cu o pierdere de memorie in urma șocului si o minunata fractura de mandibula + 2 extracții, am avut nevoie de 6 zile de internare si un blocaj dentar( pe o perioadă de 6 saptamani de la externare) ce ma obliga sa mănânc cu paiul,toți dintii fiind imobilizati complet.In certificatul medico legal mi-au fost acordate intre 50 si 55 de zile pentru vindecare,beneficiez de concediu medical pe toată perioada respectivă (75%).Din dorinta de informare as avea nevoie de 8000 de lei sa imi aduc dintii din fata la stadiul în care erau inainte de incident asta fără a pune în discuție costurile pentru a înlocui extractiile facute,tratament medicamentos si fara eventuale complicatii.Respectivii au fost identificați in urma anchetei cu ajutorul camerelor de supraveghere intrebarea este următoarea ce daune as putea primi pentru faptă iar ceea ce ma macină cu adevărat daca respectivul nu are posibilitatea financiară sa imi asigure necesarul pentru a-mi reface dintii voi rămâne asa,dând banii din buzunarul propriu?Sincer un avocat nu imi permit de asta sper la o parere,multumesc!