Am suspendat o firma la Registrul Comertului si am depus documentele necesare la ANAF , mai putin Declaratia 010.
Este tarziu daca suspendare la ORC este cu data de 5 Mai 2009 si depun 010 in iulie?
Care sunt declaratiile si situatiile care se depun la ANAF in cazul unei firme suspendate?
Va rog mult sa-mi spuneti daca se poate recupera un avans achitat in baza unui antecontract semnat in Aug 2008 pentru un apartament cu doua camere intr-un ansamblu rezidential ce se va finaliza in Iunie 2010.
Are dreptul dezvoltatorul sa ceara sub titlu de penalitate contractuala 15% din valoare contractului in cazul incetarii contractului din dorinta cumparatorului?
Mentionez ca apartamentul este pe numele unei persoane pensionate , in varsta de 61 de ani, cu o pensie care nu poate acoperi suma finala de plata si nici nu poate obtine credit de la banca,datorita varstei si pensiei foarte mici 300 Ron/luna.
In acest moment s-a platit doar 10% din valoare apartamentului, insemnanad ca in cazul incetarii contractului sa mai plateasca penalitate 5%.
Pretul din antecontract este cu aprox 40% mai mare decat preturile de pe piata imobiliara actuala.