avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate costel111111

Activitate costel111111

Răspuns la discuția copil
buna seara a venit anapoi cu baiatu a stat vreo 4 zile a plecat iar ,dar a lasat copilu la mine ,daca ma duc an instanta am sanse sa castig custodia copilului dac a plecat sî la lasat
certuri au fost din momentul cand am prinso cu alti ,am dovezi ca a parasit caminul conjugal pentru alta persoana care dovezi sper sa conteze an cazu unui proces ,daca ea continu asa sustina ca am lovito exista detectorul de minciuni
am sanse sami iau copilu daca nu are conditi de crestere ,deci sa nu mai apelez la protectia copilului
nu am lovito nici odata ,cearta a plecat cand am pinso ca vorbea cu alte persoane am si dovezi
am vorbit cu un avocat si ma sfatiut sa ma duc la protectia copilului ,am vorbit cu cei dela protectia copilului si mau sftuit sa astept pana luni si daca nu revine acasa luni an coditile care traesste copilu miau spus ca o sa fie credintat mie si ea va si acuzata si de rapire ,nu doresc sai fac rau ca ea este dintro familie defavorizata singura sursa de venit este de 200 lei din ajutor social care al are maicasa
Discuție copil
buna seara ,acum o zi persoana cu care am un copil(nu suntem casatoriti)a decis sa pleci cu copilu fara acordul meu (eu eram la servici)am ancercat toate metodele sa o aduc anapoi cu copilu ,dar nu mai doreste ,spune ca are pe altu ,ea anu are servici si unde sa mutat la parinti ei locuesc 8 persoane si 2 minori antro singura camera ,ce sanse am sa ami iau copilu de la ea copilu poarta numele meu an certificat si adresa mea de domiciliu ,va rog un ajutor sunt disperat