Buna ziua as dori sa stiu daca se ia in considerare in fata judecatorului o declaratie in fata notarului?Persoana care mi-a spus ca va veni la tribunal s-a răzgândit fiind amenințată de socrii mei si poate sa ma ajute doar cu o declarație in care sa nu fie nevoită sa dea ochii cu ei.Si daca puteti sa imi spuneti cat costa o astfel de declarație?Multumesc!
Am deschis un proces de divort si o ordonanță prin care o sa imi pot lua copilul in regim de urgență dar am discutat cu avocatul iam zis de problema cu martorul si mia zis sa trebuie neapărat sa găsesc alt martor care sa cunoască cat de cat situația mea
M-am despărțit de soțul meu in decembrie 2019,pe data de 10 ianuarie 2020 a venit la mine acasa sa ma ia pe mine si copil sa facem.cumparaturi (lapte ,pampersi) si mi-au intins o capcana ca sa imi ia copilul; la iesire din sat pe langa o padure au venit parinti lui cu o alta masina si mi-au luat copilul împotriva vointei mele,am.sunat la politie am facut plangere si mi-au zis ca nu ma poate ajuta cu nimic pentru ca cel mic de afla cu tatal;am deschis un proces in instanta sa imi pot lua copilul in regim de urgență dar din cauza grevei a trebuit sa astept 2 săptămâni pana sa primesc un termen de judecata care va fi pe 18 februarie;avocatul mia cerut sa ai dau un nume de martor am.vorbit cu persoana respectiva si mia zis ca o sa se prezinte la tribunal insa acum sa razgandit si nu mai vrea sa se prezinte din.cauza ca a fost amenințată de părinți sotului meu acum am nevoie de un alt martor insa nu vrea nimeni sa ma ajute cu acest lucru din cauza ca le este frica sa nu le faca rau ei stiind de ce sunt in stare socrii mei insa vor sa ma ajute cu o declaratie doar sa nu dea ochii cu ei in ziua judecati. Acum intrebarea mea este se poate sa se dea o.declaratie la notar pe proprie răspundere in care sa scrie cea ce ar fi zis si in fata judecatorului ?Si mai vruiam sa stiu daca nu o sa am nici un martor in ziua respectiva ce sanse am sa imi pierd copilașul si sa fie încredințat tatalui?Mulțumesc!