avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Sebby11

Activitate Sebby11

Bună ziua .Am o proprie pe conturi și am platit ultima rată. Întrebarea mea este in cât timp mi se ridică propria de pe conturi?
Mulțumesc
Bună ziua. Sunt în concediu creștere copil, pot să realizez venituri(10000 lei) angajându-mă la o altă firmă pe o perioadă determinată(3-4 luni) fără să fie afectat concediul de creștere copil. Mulțumeasc
Bună ziua, spuneți-mi vă rog, sunt in concediu de crestere a copilului, indemnizația de 85 %din salar și alocația copilului îmi intră pe card. Executorul poate sa îmi pună proprie pe cont? Menționez că nu am alți bani în cont și că acei bani sunt singura sursa de venit. Mulțumesc
Bună, spuneți-mi vă rog dacă in timpul preavizului beneficiez de concediu paternal preavizul se suspendă și se reia la revenirea din concediu sau se calculează făcând parte din preaviz? Mulțumesc și sărbători fericite
Bună ziua, spuneți-mi vă rog, sunt in C. O. urmat de un praviz din partea firmei pe motiv de restructurare. Întrebarea mea este dacă în timp ce sunt în preaviz naște soția mai pot beneficia de concediu paternal? Mulțumesc
Bună ziua, sunt din jud Bihor si in urma cu 5 ani am primit un teren de la primărie pt casă de 12m(front stradal) x30m, nu am primit încă acte p e el mi sa facut o schiță de la primărie cu care am fost trecut in registrul agricol, am plătit impozitul la zi, domiciliu pe acea adresă La Electrica am fost cu acea schiță si am băgat curent. In urma cu doua zile a venit de la primărie funcționarul care se ocupa cu terenurile si mi sa spus că numai am atât teren ci doar 7m(front stradal) x 30m E legal sa mi se ia atât teren cand casa are 7 metri lățime, nu mai am curte, acces auto si nici pe unde intra. Stiu ca prin lege trebuie să am minim 12m front stradal (pt casele izolate) Ce pot să fac? Mulțumesc