avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina crystina

Activitate Cristina crystina

Răspuns la discuția Domiciliul copilului
Eu sunt din Constanța, îmi puteți recomanda un avocat la care sa merg cu aceasta solicitare?
Răspuns la discuția Domiciliul copilului
Da, bineînțeles!

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Formulati o actiune la instanta din sectorul unde v-ati mutat, solicitand stabilirea domiciliului minorului la dvs, exercitarea autoritatii parintesti in comun, pensie de intretinere, etc.
Banuiesc ca minorul a fost recunoscut de catre tata, nu-i asa?

Bună seara, tuturor!
În urma cu 10 ani am divorțat, iar copilul rezultat din căsnicie, conform sentinței de divorț mi-a fost încredințați mie. Domiciliul, atât pentru mine, cât și pentru copil, a rămas la aceeași adresa, loc în care am continuat sa locuim toți trei. In acest timp de la divorț, relația cu fostul meu soț a devenit mult mai buna, iar în urma cu 2,6 ani am mai dat naștere unui băiețel. Menționez în ca în aceasta perioada nu ne-am recăsătorit, deși am locuit amândoi la același domiciliu. Întâmplarea face că de apoximativ cinci luni, am decis sa punem punct relației noastre, motiv pentru care, împreună cu copiii, m-am mutat cu chirie. Întrebările mele sunt cum trebuie sa procedez și unde trebuie sa ma adresez pentru a obține o hotărâre ca domiciliu copilului provenit din perioada de divorț sa fie tot la mine?
Mulțumesc!