avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate Claude202o

Activitate Claude202o

Bună ziua ,
Sunt angajata a unei firme , cu contract pe perioada nedeterminata din anul 2014.
Din dorința de a face și alt tip de activitate în cadrul firmei , in anul 2017 am acceptat să lucrez pe un alt post pe o perioadă determinata de 12 luni , înlocuind o persoana care la vremea aceea se afla in CCC. La 2 luni după ocuparea acestui post temporar , am aflat că sunt însărcinată . Practic în iunie 2017 am fost încadrată pe acest post temporar și am semnat act adițional , in august 2017 am aflat că sunt însărcinată și în martie 2018 am intrat în concediu prenatal .
Persoana pe care o înlocuiam nu s a mai intors la firma .
Anul acesta pe 10 feb , am revenit la birou și am fost înștiințată că 6 luni voi continua sa ocup postul de pe care am plecat în CCC , după care voi fi plasată în echipa din care făceam parte inițial , înainte de a lua acel post temporar.
Am discutat însă cu șefii de echipa a celor 2 departamente și mi s-a spus tranșant că echipele au un efectiv complet , insinuandu-se indirect ideea că "nu am loc " nicăieri.
Înțeleg că am jobul asigurat timp de 6 luni după întoarcerea din CCC, dar întrebarea este : atunci când voi fi totuși mutată în vechea mea echipa cu care am lucrat 3 ani între 2014 - 2017 , ieșirea de pe aceasta poziție temporara și mutarea în altă echipă implica perioada de proba ?
Perioada de proba a angajatorului meu este de 90 de zile și mă tem că dacă după cele 6 luni , mă voi afla in aceasta proba .....probabil vor înceta colaborarea cu mine.
Un alt aspect este cel salarial.
Toți colegii mei au avut mariri salariale considerabile , managerul meu refuza sa discute acest aspect zicând că salariile sunt confidențiale , iar eu greșit informată. Cum îmi pot determina angajatorul sa îmi ofere aceleași recompense salariale ?
Mulțumesc anticipat !