avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluarea activitate după CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluarea activitate după CCC

Bună ziua ,
Sunt angajata a unei firme , cu contract pe perioada nedeterminata din anul 2014.
Din dorința de a face și alt tip de activitate în cadrul firmei , in anul 2017 am acceptat să lucrez pe un alt post pe o perioadă determinata de 12 luni , înlocuind o persoana care la vremea aceea se afla in CCC. La 2 luni după ocuparea acestui post temporar , am aflat că sunt însărcinată . Practic în iunie 2017 am fost încadrată pe acest post temporar și am semnat act adițional , in august 2017 am aflat că sunt însărcinată și în martie 2018 am intrat în concediu prenatal .
Persoana pe care o înlocuiam nu s a mai intors la firma .
Anul acesta pe 10 feb , am revenit la birou și am fost înștiințată că 6 luni voi continua sa ocup postul de pe care am plecat în CCC , după care voi fi plasată în echipa din care făceam parte inițial , înainte de a lua acel post temporar.
Am discutat însă cu șefii de echipa a celor 2 departamente și mi s-a spus tranșant că echipele au un efectiv complet , insinuandu-se indirect ideea că "nu am loc " nicăieri.
Înțeleg că am jobul asigurat timp de 6 luni după întoarcerea din CCC, dar întrebarea este : atunci când voi fi totuși mutată în vechea mea echipa cu care am lucrat 3 ani între 2014 - 2017 , ieșirea de pe aceasta poziție temporara și mutarea în altă echipă implica perioada de proba ?
Perioada de proba a angajatorului meu este de 90 de zile și mă tem că dacă după cele 6 luni , mă voi afla in aceasta proba .....probabil vor înceta colaborarea cu mine.
Un alt aspect este cel salarial.
Toți colegii mei au avut mariri salariale considerabile , managerul meu refuza sa discute acest aspect zicând că salariile sunt confidențiale , iar eu greșit informată. Cum îmi pot determina angajatorul sa îmi ofere aceleași recompense salariale ?
Mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2020
Claude202o, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 14 Februarie 2020
Salariatul poate fi supus la o noua perioada de proba in situatia in care acesta debuteaza la acelasi angajator intr-o noua functie sau profesie ori urmeaza sa presteze activitatea intr-un loc de munca cu conditii grele, vatamatoare sau periculoase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public Elena Lia Elena Lia in institutia publica in care lucrez este o singura persoana cu functie de conducere.In perioada in care acesta persoana se afla in concediu de odihna sau in ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu crestere copil si reintoarecerea la job roxanabanica90 roxanabanica90 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu lamurirea urmatoarelor aspecte: Pe 8 dec 2015 am nascut Am depus la primarie dosarul pentru creste copil, respectiv ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba adrianseres adrianseres Buna ziua, Dorescsa stiu care este perioada de proba dupa noul cod al muncii, si daca perioada de proba se poate prelungi cu inca o \"perioada de ... (vezi toată discuția)