Va dau exemple, "to do list":
- scrisori recomandate;
- buchete de flori prin prieteni, poate chiar comuni, poate chiar prietene de-ale ei;
- plangere la politie ca nu stiti unde e;
- amenintari cu diverse (ce-i place, de ce se teme): ca apelati la "Din dragoste", ca dormiti la poarta ei, ca veniti maine si strigati 2 ore la usa ei si ca ... si ca ...
Mentiune: toate amenintarile trebuie respectate intocmai, asa ca alegeti exact ce puteti indeplini.
In privinta lucrurilor la foarte multe lucruri din mesajul dumneavosatra sunt intru totul deacord, dar in cu exemplele nu prea si argumentez:
Scrisori pot trimite, dar unde atata timp cat eu acum sunt aproape convins dar nu 100% ca ea nu este nici macar la parintii ei acasa.
De buchete de flori la fel nu cred ca este cazul pentru ca nici o prietena de-a ei nu stie, sau cel putin nu-mi poate spune unde este.
Cu plangerea la politie am o problema si anume daca o fac si ea va venii si va avea de gand sa-mi mai dea o sansa pot sa o jignesc si s-o fac de rusine, cu toate ca eu am intentii bune? Dar si daca nu o fac poate sa spune ca nu ma intereseaza si nu o caut, nu?
Cu amenintari, ce pot sa o amenint si cum ca noi nu comunicam in nici un fel, eu doar cu parintii am "comunicat" si asta doar de 2 ori , deoarece ultima data m-au amenintat si acuzat de hartuirea lor si a prietenilor si cunostintelor apropiate.
As face multe, sincer dar pelanga astea mai este o diferenta, ea este 2 saptamani in concediu nu stiu daca zile calendaristice sau lucratoare si eu in schimb ce am putut sa fac a fost sa-mi i-au doar 2 zile de concediu. Avem un apartament de achitat in rate (cu ipoteca) cineva tot trebuie sa plateasca pana la urma nu?