Am achizitionat 3 dube de 3.5 tone acum nu pot sa la folosesc din e auza interdictiilor.plus introducerii stariii de urgenta.D3ci nu produc nu am cu ce plati.Intrebare? Cum trebuie sa procedez sa pot amana plata lizingului pana voi putea pune masinile sa produca.
Dupa decesul tatalui am devenit propritari pe casa si curtea aferenta.fiind 2 frati.Fiecare avem acte de propietari cu tot ce include .( cadastru intabulare) Intrebarea este; 1).intre propietati pe acte nu se specifica imprejmuit , acolo unde sa despartit curtea in 2, este o problema in timp ptr viitoriii propietari?(copii nostri)2)contoarul electric este in casa fratelui (eu am pus contoar de citit consumul meu) pe propietatea mea , Fratele legal poate sa_mi opreasca curentul??? 3) contoarul pe care l_am montat pe partea mea ptr a_mi demonstra consumul meu si a putea achita factura este lwgal daca nu am anuntat enel
Am cumparat 3 dube in lizing.pe firma X.Dupa cateva luni am facut un comadat ptr ca am infiintat o noua firma Y.Mi sa sechestrat o masina in Italia din cauza ca nu am avut legalizat comodatul.E legal