Buna ziua unchiul meu a avut un proces cu sora sotiei pt mostenirea acesteia(intre timp cumnata a decedat au fost introdusi copii in judecata)sentinta a fost in totalitate in favoarea unchiului acesta a primit sentinta in data de 10 mai 2023 si in data de 12 iunie a pus definitiva,in aceeasi zi nepoti au trimis un email cu apel ei primind sentinta in data de 11 mai facand apel pe 12 iunie,intre timp unchiul mi-a dat tot mie printr-un testament si 1 donatie ,apelul este pe data de 25.04.2024 dar unchiul meu a murit iesi si maine il ridic de la spital . Ce sanse am de castig?nu are nici o valoarea actele pe care le am?
Buna seara am avut proces pt dezbaterea mostenirii matusii mele,sotul supravietuitor a castigat procesu(neavand copii)l sora defunctei a depus la instanta o cerere precum ca a lucrat un teren al surorii ceea ce nu este adevarat ,noi am avut martori in privinta aceasta ,deoarece sora defunctei a decedat in perioda procesului sau bagat cei doi copii in mostenire,nu sau prezentat la nici o chemare,in data de 11 mai 2023 au primit sentinta acasa si in data de 12iunie unul dintre ei au facut apel,noi am primit sentinta pe 10 mai 2023 si am pus definitiva in 12 iunie 2023,intre timp unchiul mi-a donat tot mie. CE SE POATE INTAMPLA la acest apel?si cu actul meu de donatie?
Unchiul meu împreună cu soția sa au făcut o casa aceasta din urma a moștenit de la mama dansei un teren arabil și 1 vie pentru care sa judecat cu sora ei dandu-i ce i se cuvinea ,aceasta a decedat,cum poate sotul sa moștenească tot ce avea soția sa adică 1/2 din casa terenul si via?poate sa o scoată din mostenire pe sora acesteia,mai ales ca ele nu au vb ani buni ni la moarte nu a venit?
Unchiul meu a obținut tutela soției pentru casa in care locuieste soția a decedat mentionez ca nu au copii si defuncta are o sora,Unchiul vrea sa dezbată moștenirea il ajuta cu ceva ca ia obținut tutela? Sora defunctei are dreptul la casa?